Sleipner bovpropel - Vetus bovpropel - Hækpropel

Salg og service af bovpropeller og hækpropeller

Salg, service og fejfinding på hæk- og bovpropel
AQVIRIN er forhandler af bovpropeller og agterpropeller, foruden vi udfører service og fejlfinding i forbindelse med alle typer bov- og hækpropeller/ agterpropeller. Vi klarer enhver opgave i forbindelse med service og fejlfinding overalt i Danmark. Uanset hvilken type bovpropel eller hækpropel det drejer sig om, sikrer AQVIRIN faglig kvalificeret bistand, når det gælder service og fejlfinding i forbindelse med diverse fabrikater og typer af hækpropeller og bovpropeller.

Indkøb af ny bov- og/ eller hækpropel
Står du overfor eventuel indkøb af en ny bovpropel eller hækpropel, kan der med fordel rettes henvendelse til AQVIRIN. Vi rådgiver og vejleder gerne forud for salg og indkøb vedr. bovpropeller og hækpropeller.

Reparation/ service af bovpropeller og hækpropeller

Reparation af hæk- og bovpropel
Gælder det reparation eller service af bovpropeller og/ eller hækpropeller/ agterpropeller kan AQVIRIN anbefale sin ekspertise på området. Vi sikrer veludført reparationsarbejde, ligesom vi sikrer diverse reparationer på bov- og hækpropeller med anvendelse af origiale reservedele. Vi kan tilbyde vor faglige ekspertise, når det gælder reparationersarbejder.

Sleipner Thruster Systems

Tilbudspris på Sleipner bovpropeller
I forbindelse med servicering, fejlfinding og reparation af bovpropeller og agterpropeller har AQVIRIN kun gode erfaringer, når det drejer sig om Sleipner Thruster Systems, som AQVIRIN er forhandler af. Enten du sejler i motorbåd eller sejlbåd kan AQVIRIN levere dig den helt rette løsning indenfor Sleipner Thruster Systems.
Forhør nærmere om en god tilbudspris på en ny Sleipner bovpropel og/ eller hækpropel.

Link til Sleipner

Principdiagram for Sleipner

YouTube

Vetus bov- og hækpropeller

Link til Vetus katalog

Forhandling af Vetus produkter
AQVIRIN er forhandler af Vetus bovpropeller og Vetus hækpropeller/ agterpropeller. Vi sælger, servicerer og reparerer Vetus bovpropeller og hækpropeller. Bovpropeller og agterpropeller fra Vetus er blandt markedets førende produkter, hvilke vi kan anbefale til vore kunder.

Indhent tilbud på en ny Vetus bovpropel
AQVIRIN kan til tider levere en ny Vetus bovpropel til en yderst fordelagtig/ billig pris. Kontakt AQVIRIN og forhør nærmere om kvalitet og pris på en ny Vetus bovpropel.

Vetus agterpropeller/ Vetus hækpropeller
Drejer det sig om en ny Vetus agterpropel / Vetus hækpropel eller et andet Vetus produkt, står AQVIRIN gerne til disposition med yderligere oplysninger om mulige data, levering og pris mv.

Dagspriser for Vetus bovpropeller
Efterfølgende er der vist dagspriser for et udsnit af nye bovpropeller fra Vetus.