Skibselektronik - Salg og rep. af elektronik

Fejlsøgning på elektronik og navigationsudstyr

Fejl på skibselektronik
I forbindelse med fejl ved marine- og skibselektronik kan AQVIRIN tilbyde assistance. Vi hjælper gerne med fejlsøgning i forbindelse med skibselekronik og navigationsudstyr. Vi påtager os enhver opgave i forbindelse med fejlsøgning, enten det drejer sig om Garmin, Raymarine eller et helt andet mærke, der har relation til maritimt elektroniks udstyr, herunder navigationsudstyr.

Typer af Elektronisk udstyr
AQVIRIN kan eksempelvis tilbyde assistance med fejlfinding, når det drejer sig om: Ekkolod, Autopilot, VHF, Kompas, GPS, Kortplotter, Radar, Vindinstrument og Log mv.

Reparation af skibselektronik og -udstyr

Reparation af skibselektronik
Når fejlene på det elektroniske skibsudstyr er fundet, påtager AQVARIN sig også opgaven med at reparere det maritime skibselektronik.

Vi servicerer i hele landet
Vi kommer overalt på Fyn, og vi kører også gerne over broerne for at servicere sejlere i forbindelse med reparation af marineelektronik / skibselektronik eller andet teknisk bådudstyr.

Installation og salg af elektronisk bådudstyr

Installation af Skibselektronik
Har du erhvervet elektronisk bådudstyr og endnu mangler installation af dette, kan AQVIRIN være behjælpelig. Vi hjælper gerne med installation af Marine- og skibselektronik overalt i landet.

Salg af elektronisk udstyr
Drejer det sig om erhvervelse af nyt maritimt elektronisk udstyr i forbindelse med fx: Ekkolod, Autopilot, VHF, Kompas, GPS, Kortplotter, Radar, Vindinstrument og Log mv., så kontakt AQVIRIN. Vi finder gerne det rette bådudstyr til den helt rigtige pris.