Salg af maritimt udstyr og brugte bådmotorer

Salg af nye og brugte indenbords bådmotorer og marine motorer

Bådmotor annonceres på salgssiden
AQVIRIN – Fyns ny marineservice – i Assens har løbende en del brugte marinemotorer til salg. I det omfang salgslisten vil kunne holdes ajourført, vil disse marinemotorer blive annonceret til salg her på siden.

Forhør nærmere om brugt marinemotor
Skulle du ikke finde en anvendelig brugt bådmotor på salgssiden, kan det anbefales, at der tages kontakt til AQVIRIN for at forhøre nærmere om brugte bådmotorer, herunder at få oplyst om evt. nye emner endnu mangler at blive annonceret til salg på salgslisten.

Diesel bådmotorer i motor- og sejlbåde
Marine dieselmotorer er i dag de mest anvendte som indenbords bådmotor i såvel motorbåde som sejlbåde. Blandt mulige salgsemner indenfor marine dieselmotorer kan eksempelvis nævnes:
Volvo PentaYanmarBukhNannilombardini og Vetus m.fl.

Marine motorer i motor- og sejlbåde
Førstnævnte indenbordsmotorer – Volvo Penta, Yanmar og Bukh – har gennem årene været blandt de ofte anvendte indenbords bådmotorer, når det har drejet sig om marine dieselmotorer i motorbåde og sejlbåde. Derfor vil der ofte være annonceret med brugte marinemotorer indenfor motornavne som: Volvo Penta, Yanmar og Bukh m.fl.

Tilbehør til båd og motor og nye og brugte motorreservedele

Vores salgsudbud af reservedele til både
Salg af tilbehør til både omfatter foruden brugte dele også nye reservedele til bådmotorer. Brugte reservedele til båd og motor vil blive annonceret her på siden i det omfang tiden tillader det. Efterlyses der en bestemt tilbehørsdel eller motor-reservedel, så kontakt AQVIRIN og førhør nærmere.

AQVIRIN kan levere nye motor-reservedele
I forbindelse med reservedele til båd og motor vil det i mange situationer være relevant at anvende nye tilbehørsdele og motor-reservedele. AQVIRIN Bådmekaniker og Marineservice kan naturligvis sikre levering af nye reservedele til langt de fleste bådmotorer, når aktuelle data for den eller de motor-reservedele det drejer sig om bliver oplyst. Kontakt derfor AQVIRIN og forhør nærmere om levering af tilbehørsdele og motor-reservedele til din båd.